LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

torstai 19. maaliskuuta 2020

Vanhan ja uuden välillä on etäisyys


Tämä on yhden Maan tarinan – yhden perheen tarinan – aika ja paikka, missa ihminen menetti oman yhteyteen maan kanssa. Tämä on tarina tästä paikasta – eteisyys uuden ja vanhan välillä. Uudet tarvitsevat sitä, mitä heillä ei ole täällä – juuria. Maan nimen kantaminen luo yhteykseen ja antaa juuret. Kun oikean nimiset ihmiset lähtevät säilyy maa, jota kukan muu ei voi omista, koska he eivät kanna sama nimeä maan kanssa – se, jolla oli, ei halunut itsellesi – hän ei hyväksynyt oma tietä. Toiset eivät voi edetä, koska heillä ei ole mitään annettavaa- maa ei ole heidän omansa. Maata on myyty ja ostettu, mutta ei ole ottetut vastaan – ei ole sidottu Maahan – ihminen ei ole kykenenyt itsesi, täällä tämän maan päällä, rakastaa. Rakkaus ei kadonnut, sitä ei löydetty, koska ei ollut eikä ole aikaa pysähtyä, että olla itsesi kanssa.

Kallioiden sisällä on muistoja, jotka puhuvat ajan myötä, ihmisten tarinoita, ihmisten tarinoissa. Täällä, tässä paikassa, on tuskallisia haavoja – menneitä hetkia, joita ei ole vielä irti päästetty, koska näitä tarinoita edeenpäin ei kerrota ja ikään kuin niitä ei muistettaisi, mutta he ovat paikan energiassa ja nimessa. Se, josta ei puhuta, on edelleen olemassa, koska tarina elää ja jatkuu. Se, mikä oli eilen, on tänään samassa paikassa – uudet tulokkaat ja vanhat asukkaat pelaavat yhä uudestaan, toisteassa uudelleen vanhan tarinan, että nykypäiväna toisesta näkökulmasta katsoen liuotta vanhan tarinan.

Isänsä tunsi maa olevan MINUN OMANI – hän ei jakanut sitä, koska maa oli hänen omaisuutensa – hänen vahvuutensa, juuret ja siteensä itsensä kanssa. Maa oli hänen ainoa aarteensa, mitä hän hallitsi. Maa seisoi paikallaan yhdessä paikassa – hän näki itsensä maan kanssa – poikalla ei ollut siellä paikkaa. Poika ei voinut kotona tehdän sitä, mitä olisi sitonut hänet maahan – hän pystyi vain käyttämään maata. Poika ei saanut sitä, mitä tarvitsi itselleen – tunneta Maan rakkauta. Rakkauden puute on tyhjyytä ihmisessä. Ilman rakkauta ei ollut hyvä olo, huomenna ei riippunut pojan olemassolosta – häin ei oppinut ottamaan vastuuta. Se, joka on juurtumaton ottaa ja käyttää, ei jaa itseään, koska hänelle ei ole väliä sillä, kestääko se, mikä välityy ihmisten välityksellä – tänä on hänen aika ja tämän aikana ei ole ollut eilinen päivä eikä tule huomista. Isänsä piti maan itselleen - maa ei yhdistänyt, vain erotti – siunaus muuttui rangaistukseksi.

Maa on ottetu ja annettu käytettäväksi, että otta OMA – käytetään, koska ollan tänä olemassa ja kaikki kuuluu ihmiselle. Käyttäes katsotaan sitä, mitä ihminen tarvii maalta – ei tarkastella kokonaisuuta eikä sitä, mitä maa tarvitsee. Käytämällä otetaan tämä mitä tarvitaan – se on yksipuolinen – maasta tule työkalu. Kun ihminen kunnioita siteitä ja elämän liikettä, sitten hän pitää energian liikkeesssä – ensin on annettava maalle – rakastaa omaa Maanhansa, joka kuuluu kaikille.

Rakaudessa kävelevä ihmine pitää, koska hän on olemassa tänään, hän ei omista, hän pitää huoltaa, että maa on myös huomenna olemassa. Jos kaikki on MINUN OMANI, niin siellä ei ole huomispäivä, vain ainoastan tänäpäivä, joka kestaa ikuisesti – koku yhden ihmisen aika. Isä oli ja omisti, mutta hän ei halunnut välittää sitä eteenpäin, koska se olisi tarkoittanut luopua omasta. Ilman rakkautta siitä tuli velvollisuus pitää maata, jännitys ja keveys katosivat, vain vaikeudet pysyivät – tulosta ehkä huomispäivä ei ollut enää tarpeellinen itselleni – tänäpäivä jatkui ja sen sisällä piti selviytyä.

Sinä, joka kävelet Maan päällä tänään, olet vastuussa siitä, mikä on olemassa tänään. Sinä pidät sen ja annat sen eteenpäin – Sinä olet ottanut vastuun, jos tiedät että huominen on olemassa.


Marianne

19.03.2020.v


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti