LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

perjantai 6. maaliskuuta 2020

Onko peilaus näkyvä jälki ihmisen matkasta
Kääntäjää käänsi


Ajatella, että kaikki mitä ihminen näkee ja kokee ympärillänsä, on omassa todellisuudessa luotu Maailma … Miksi ihminen silti uskoo, että ei mikään hänen elämässään ole hänen itsestänsä kiinni? Ihminen tuntee olevansa vain pieni hiukkanen aikatuulien myrskyssä. Mieti - ihminen itse onkin Aika, jonka yksi elämä on yhden tarinan alku ja loppu, tarina, joka on ihmisenä eletty lyhyt hetki ikuisuudessa.

Jos ihminen elää omassa reaalisuudessa, eli hänen elämänsä on hänen oma luomuksensa, miksi hänen elämänsä ei ole sitten sellainen, kuin hän toivoo ja haaveilee? Joskus pitää hyväksyä, että ihmisen elämässä on olemassa kaikkea sitä, mitä hän tarvitsee sinä hetkenä - ei enemmän, eikä vähemmän. Elämänsä sisältää kaiken tarvittavan siirtyäkseen eteenpäin hänelle määrättyä polkua pitkin. On paikkoja, hetkiä, ihmisiä ja tunteita, joilla ihminen värittää ja täyttää maailmansa, jossa hän voi toteuttaa parhaansa mahdollisen. Jos jotain tai joku jää vielä puuttumaan, ihminen luo sen itsellensä.

Peilit ovat esteenä oman tien kulkemiselleen, koska heitä on vaikea ohittaa ja mahdotonta läpäistä. Peilistä näkyvä heijastus muuttaa ihmisen näkökulmaa itsestänsä. Kun katsomme peiliin, uskomme olevamme juuri sellaisena, millaisena peili meitä näyttää. Unohdamme, että jokainen peili peilaa eri tavalla, ja peilejä on yhtä monta, kuin pystymme tunteissamme luomaan itsestämme erilaisia mielikuvia.

Ihmisen kokema kipu on todellista ja satuttaa kovasti. Kuolema on käsinkosketeltavasta todellisuudesta luopuminen ja oma itsensä peilauksen pois antaminen. Loppuuko Aika ja pysähtyykö kello sydämen pysähtyessä? Kello on oikeastaan vain työväline ajan visuaaliseen kuvaamiseen. Aika ei katoa tai lopu hiljaisuuteen koskaan.

Tiimalasihiekan viimeinen terä liukuu kukkuraisen päällimmäiseksi ja koko laskettu aika on näkyvillä yhdessä pienessä kasassa. Kääntäen tiimalasin ylösalaisin, hiekka alkaa valumaan alaspäin, laskien taas alusta kulkevaa aikaa. Ihmisen on pakko nähdä tai koskettaa todistuksia ja todisteita - olla varma, että kun näkee omin silmin, niin asia on todella olemassa. Jos hän ei näe, hän ei tiedä, mitä EI ole olemassa - ilman heijastusta ei ole todistusta olemassaolosta ja heijastukset ovat näkyviä jälkiä ihmisen matkasta elämänpolullansa.

Ihminen Ihmisenä voi olla ärsyyntynyt, loukkaantunut tai vihainen siitä, miksi hänen elämänsä on juuri sellainen kuin on. Hän protestoi ja yrittää rikkoa peilien heijastukset. Ihminen Sieluna jo tietää - mitä, miksi ja miten. Sielu tietää - jos ihminen itse ei opi polkuansa läpi käyden, kokien kaikki itseänsä kautta, on tehtävä toistoja, kunnes hän oppi näkemään heijastuksista itsestänsä ja erottamaan olemassa olevia asioita kuvitellusta. Silloin hän ei enää tarvitse peilejä nähdäkseen itsensä.


Marianne

30.09.2019.v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti