LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

maanantai 9. maaliskuuta 2020

Aika tarinoille – tarinoita ihmisten ajastaJulkistettu 10.03.2020.v "Kunnallislehti"

Muistamme ihmiset tarinoiden kautta – eri aikakausien tarinoista, mitä ihmiset avaamalla itsensä ovat jakaneet muiden kanssa – värillisiä, tuoksuvia ja eläviä tarinoita.

Sanat lentävät avaruudessa, ne kantavat merkitystä sinällään ja niillä on sisältö. Tyhjät ja ontot sanat putoavat sirpaleiksi. Täydet sanat vievät menneisyyttä eteenpäin – luoden yhteyden eilisen ja huomisen välille. Nämä ovat ihmisten elämänmakuisia tarinoita – meitän aikamme tarinoita.

Aika oli eilen, on tänään ja tulee jälleen huomenna – se ei pysy paikallaan, se näyttää katoavan ikuisuuksiin. Emme voi pitää sitä, ovet sulkeutuvat ajan myötä – voimme muistaa – ihmisten jakamat tarinat sisällämme – voimme siirtää ne eteenpäin. Voimme kuunnella, kun aikamme on olla. Voimme jakaa, kun vielä on aikamme olla.

Voit kysyä MIKSI on tärkeää jakaa ja kuunnella tarinoita. Ellemme jaa tarinaamme, emmekä kuuntele toisimme, silloin emme ole yhteydessä toisiimme – emmekä ota vastuuta maasta jolla kävelemme. Ihminen on hiukkanen, joka lähtee lentoon ajan tuulessa – välitettyjä tarinoita ovat juuret, jotka sitovat meidän maahan. Oman tarinan kertominen on sen sanomista – „Minä näytän Sinulle kuinka minä näin ja näen Maailman.” Jokainen ihminen on tärkeä, vain hän saa lahjoitaa toiselle tämän palasen joka yhdistää ajat.

Voimme jakaa tarinamme, koska meillä on se mahdollisuus – olemme täällä tänään, tässä paikassa ja nyt. Meillä on vastuu, kunnioitus ja rakkaus niiden edessä jotka olivat ja on.


Marianne 

09.03.2020.v
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti