LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

torstai 26. maaliskuuta 2020

Tämä aikaa menee myös ohi


Vaikkaa se voi näyttää meille tänään, että aika jolloin tunnet olosi turvalliseksi ja voit olla ihmisten kanssa, istuu vierekkäin ja kertoa tarinoita, on tietämättään aikojen etäisyydellä. Tänään on oikea hetki rajata viiva ja oman olemuksessasi pysyä, koska on iso pelko näkymäton edessä, joka voi olla, aivan hiljaisena, muiden sisällä ja muuttaa meidän elämämme tietämättömyydeksi.


Nykypäiväämme voidaan verrata työn tekemiseen, mitä teemme itselemme ja rakkaillemme. Työskentelemme itsemme kanssa rajojen pitämiseksi ja sääntojen noudattamiseksi. Me teemme sen siksi, että huomenna olisi olemassa ja me itse olisime siellä olemassa.


Kun meidän esi-emät ja esi-isät tekivät koko pitkän viikon työtä, sitten lauantai-ilta he eivät jääneet kotiin, koska he olivat väsyneitä, vain he lähtivät yhdessä kylään, että olla muiden ihmisten kanssa – he halusivat tansii, laula, kuunnella ja kerroa tarinoita. Oleminen muiden kanssa oli heille ruokaa oman sielulle.

Sanotaan, että nyt, huonemme ja talomme vangitsemisessa meistä tule toine ja Maailma ei ole koskaan enää sama. Oikea, eilen on jo ohi ja tänään ohitta, mutta ei koskan ole ollut, että ihmine ei halunnut olla muiden kanssa. Ja tarinat ovat ollut ihmisten kanssa kaikkialla, missä ihmiset ovat ollet osan oman ajasta kiinni ja paikallaan, Tarinat pitivät tämän ajan hengissä, kun he kertoivat siitä, mitä oli ollut ja vaikka ihmisen sielussa oli pelkoa, silloin tarinossa oli toivoa, että pimeitä päiviä seuraa täysin erilainen ja valkoisempi aika – vapauden aika.

Vaikka emme tiedää tänään, milloin olemme oman nykypäivästä vapana ja voimme todella olla yhdessä, sittein jossain vaihessa tämä lauantai tulee ja me olemme taas yhdessä. Tämä paikka on täällä sitä varten, että me voimme jakaa tarinamme ja vaikka emme tänään istu nuotion vieressä, olemme kuitenkin yhdessä – olemme vain yhden napsautuksen pääsä toisistaan – olemme valmiita kuuntelema toistensa tarinoita, jotka kertoivat meille, että kaikenlaisia aikoja on ollut olemassa ja niin me tiedämme, että myös täma aika on loppumassa ja uusi päivä saapuu.

Marianne

26.03.2020.vEi kommentteja:

Lähetä kommentti