LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Suuret kuviot pysyvät silmälle näkymättöminä
Mikä se on, jota emme ehkä vielä tiedä, emme ole vielä nähneet sitä, koska emme ole vielä katsonut toisesta näkökulmasta – ihmiset pelavat, elämäsi eläessään, läpi eri kuvioit – toistuva toistuja, luominen uudestan ja uudestan, että luoda muutosta. Taloihin, paikkoihin ja kansoihin on tallenettu energioita – nämä ovat toistuvia tarinoita ajasta toiseen. Sanotaan – se on, koska se on ollut ja niin se tulee olemaan, mutta oikeasti on, koska se on jo ollut – toisto keskeytty, kun tarkastellan kuvio tarina ymmärretään.

Ihminen muutta vanhaan taloon ja hänen elämänsä muuttuu, ellei talo ole valkoinen puhdas sivu, vain sen sisällä on kirjoitettu tarina, joka odottaa ratkaisua. Ihminen leikkii itsesi kautta jo kerran tapahtunut tarinan – täällä, tässä elämässä, tänän päivässäsi. Ihminen siirtyy uuteen paikka ja hän leikki yhdessä siellä olevien ihmisten kanssa – sinne tallenettu tarinan, että itsensä ja toisten tekemistä ymmärtäes löytää ratkaisu, mitten muuttaa ja katkaista toistuva tarina ajasta. Ihminen syntyi kansankunnan jäseneksi ja toista siellä tarinan tästä kansasta, koska se on hänen veressä ja puhuu hänen sisällään, läpi eri aikojen, yhden tarinan ajan tarinana. Ihmine leikki yhdessä, koska hän on osa isommasta – ihmine on pelaja eityksessä, mitä kutsutaan Elämäksi.

Ihminen ei ymmärä, miksi hänellä itsesi ja toisten elämässäsi kaikki on sellaisena kuin se on, hän haluaisi toisen tavan, mutta silti kaikki tiet johtavat Roomaan – toistuu toistoina tämä, mitä on jo tapahtunut ennenkin. Talo, paikka ja kansa tuotta uudelleen samankaltaista energiaa. Ihmiset, kuka pelavat tarinan sisällä tuntevat itsensä siddotuna, koska heillä on sopivä energia „veressä”. Niiden ihmisten, eri aikoina, ajan tarinassa on muisti, joka sovittuu isomman kuvion.

Sanotaan, että tapahtunut ei voidaa muuttaa, koska tämä on jo tapahtunut – itse asiassa ihmiset voivat tehdä muutoksen juuri siksii, että se on ohi – jokainen toisto luodaan muutoksen aikaansaamiseksi. Jos ei toistu, silloin ei olisi mitäin muuttaa, koska uusi hetki luo itsensä joka hetki – kun vanha phoenix palaa, uusi nousee tuhkasta. Muuttumattoa toistoa tarvitaan huomiota varteen ja nähdäksesi muutospolun.

Pelattava tarina ratkaisu vaikeutta yhden sirpalen poissaolo, ilman sitä on vaikea nähdä ja ymmärtää kokoinasuutta – kukaan ei puhu siitä, mitä ja mitten oikeasti oli ennen – jokaisessa talossa, paikassa ja kansan sisällä on tarinoita, jotka vaietaan – heistä ei ole puhuttu ja niin ei ole ketään, kukaa välitäis muiston – on vain toistuva peli, jonka todellista sisältöä kukaan ei tiedä, koska selittävä kaavio ei oo tulostettu.

Kuinka hyväksyä tieto, että ihmiselle näyttää siltä, että hän on tänä tällää ensimäistä kerta, koska se on hänen elämän tänään päivä ja se ei ole vielä ohi – on melkoin usein tapahtumassa iso toisto, koska se tarina jossa hän pelaa on jo ohi. Uskoa siihen, että menneisyyttäsi ei voida muutta, ihminen luo itse toistoja omassa elämässään, että antaa itsellesi mahdollisuuden muuttaa oma tulevaissuutta nykyhetken kauta.

Peli pitää muisti elossa, että olisi mahdollisuus poistua tarinasta ja katsomalla sitä vierestä ymmärtä tarina. Ymmärtäes ja huomates, että ollan ulkona tarinasta, ei koskeitaa tunteilla, vain nähdään tien eteenpäin, miten saa tarinan loppuma – ymmärtäes menneisyyteni ja antaa sillä luvan mennä, koska enää ei tarvi muistoa – esitys päättyi, ihmiset eivät ole enää tarinoita, vain ovat omalla polulla.


Marianne

18.03.2020.v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti