LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Huomion tarve on suurin riippuvuus ihmiselämässäKääntäjä käänsi

Joku aikaa sitten päätin olla lähettämättä enää tarinoitani Alkemian sivustolle, koska ymmärsin, miksi olin tehnyt sitä tähän asti. Huomiotarpeen merkitys selvisi lopultakin itselleni, eli yhtäkkiä en enää tarvinnut mitään isompaa kanavaa tai julkisuutta. Saatuani tämän viimeisen tarinani loppuun, tiesin että se tulee silti lähetetyksi. Kuinka muuten olisin voinut todistaa riippuvuutta aiheuttavaa huomionhakuisuuttani? Joten tästä kirjelmästä tulikin sitten 46-s tarina Alkemialle.


Kaikki osoittamamme huomio on energiaa, osa meitä. Käytämme sitä elävänä hyödykkeenä kaupankäynnissä, jossa me vaihdamme, otamme ja annamme. Antamalla tai saamalla huomiota, luovumme pienestä osasta itseämme. Se ei kuitenkaan aina tarkoita tasapainossa pysymistä ja hyvää oloa. Kun huomamme sisällämme jotain puuttuvaa tai ylimääräistä, mutta emme tiedä, osaa tai halua ratkaista ongelmaa, käytämme hyväksi muita - vaatien itsellemme huomiota. Näin ulkoistamme ratkaisun löytämisen muille. Olemme elämäämme kuninkaallisia, pelaamme energioillamme vakavasti ja innokkaasti.

Ajatuksemme ja tekomme, sanamme ja äänemme –kaikki ovat energioiden liikettä sisällämme ja ympärillämme, myös maailmojen välissä. Fyysinen ja henkinen liikkuvuus lisää tai vähentää vastaavasti energiatasoamme. Jos meillä puuttuu taito tasapainottaa itseämme, tarvitsemme muita, joille antaa tai joilta ottaa. Se on helpoin opittu ratkaisu tasapainon löytämiseen ja säilyttämiseen. Toiselta henkilöltä saatu huomio kantaa mukanaan tunteilla ladattua energiaa, joka koskettaa meitä reagoituamme siihen (vastustamme, puolustamme tai hyväksymme). Meitä huomattiin eli kosketettiin, koska meidät nähtiin ja me uskomme sen huomion olevan osoitettu juuri meille, vaikka se ei aina ole edes näin.

Mikä on sitten huomion antamisen ja saamisen tarkoitus? Katseella, kosketuksella, sanoilla ja äänisävyllä on sisältö, joka kantaa meidät energia-aallon huipulle. Reagoidessamme huomioon, annamme vastavuoroisesti pois energiaa itsestämme, pysäyttääkseen tai tukeakseen altistumistamme huomiolle. Energiamme kommunikoi toisen henkilön energian kanssa. Fyysisestä ja henkisestä liikkuvuudesta tuleva energiamme työntää ja kantaa meidät yhdessämme eteenpäin. Ihminen on kokonaisuus, hän luo ja ylläpitää sen itse. Tunteemme ja ajatuksemme vähentävät tai suurentavat energiatasoamme. Luomme itse itsellemme patoja ja kaivamme monttuja, näillä estämme sisäisen energian sujuvaa virtausta. Energiapuutteessa tai ylijäämässä etsimme nopeasti avuksi toista henkilöä sen sijaan, että käsittelisimme omia energiavirtauspoikkeavuuksia. Syystä, että toisen henkilön vaikutus on jo testattu ja helpoin ratkaisu! Näin etsimmekin kuumeisesti muiden huomiota ja sen mukana tulevaa energialiikettä.

Olemme huomioriippuvaisia, koska olemme oppineet sitä tarvitsemaan. Huomio inspiroi ja hidastaa samanaikaisesti. Leikimme huomiolla ja reagoimme siihen energiallamme, koska olemme tottuneet elämässämme saamaan jatkuvasti kaikenlaista huomiota, ihan sikiövaiheesta alkaen. Me reagoimme huomiolle, koska sisällämme ovat erilaiset liipaisimet, jotka lataavat meitä törmätessämme erilaisiin huomiotasoihin tai -puutteisiin. Piilottaudumme, kun pelkäämme tai vihaamme huomiota. Toisaalta rakastamme, jahtaamme ja kaipaamme huomiota, koska olemme oppineet paistattamaan sen lämmössä ja avauduttuamme kasvamaan sen paisteessa. Erilaiset huomionosoitukset ja vastauksemme niihin koostuvat reagoimisesta ihmisiin. Nämä ovatkin mainitut prosessit, joissa energiat siirtyvät ja liikkuvat ihmisten välissä.

Näin ollen on huomiotarve suurin riippuvuus matkallamme ihmisenä olemisessa. Olemme kaikki kokeneet, että inspiroiva voima, tuki ja rakkaus sekä myös murskaava ja tuhoava hiljaisuus saavuttavat meitä juuri huomion kautta – me joko saamme tai menetämme huomiota. Huomion saaminen on todiste ihmisen olemassaolosta. Huomiotta jääminen tai ylimääräinen huomio hämmentää ja saa meidät kysymään - miksi emme sitä saanut tai saimme liikaa? Etsimme vastauksia – miten sitä saisimme tai olisimme saamatta ollenkaan? Huomion mukana liikkuvat myös palkkiot ja rangaistukset. Kaikki ajatuksemme ja tekomme pyörivät sen ympärillä, miten houkuttelisimme yhä enemmän ja parempaa huomiota elämäämme, jotta voisimme kokea yhä uudelleen energia-aalloilla surffaamista.

Onko ihminen olemassa olemisen takia vai onko olemassa, koska hän vain on olemassa?


Marianne

20.12.2019.v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti