LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 27. toukokuuta 2020

TULE VOIMISTELEMAAN MINUN KANSSANI


Teen 6 harjoitusta shindo-joogassa, lämmitän kaikki nivelet ja venyttään lihaksia - kestää noin 1,5 tuntia.

Aloitin shindon neljä vuotta sitten kahden opettajan ohjauksessa. Oman tiellä koin vielä erilaisia opetuksia ja lisäin ne, jotka sopisivat itselleni, olemassa olevien lisäksi, niista tuli yksi yhteinen harjoittelujakso. Tämä on minun päivittäinen hoitoni vartalolleni ja sielulleni – se on itse tekemäsi hieronta ja hyväily itsellesi.

Otta mukaan matto, jossa voit harjoittaa ja viltti, joka voidaan ensin käyttää pehmusteena ja lopuksi peitä itsesi sillä. On hyvä, jos otat mukaan termosen kädenlämmin vedellä tai teellä. Harjoittelemme ulkona ja pidämme turvavälin, että jättää tilaa toistensa liikkeille.

Tule kokeilemaan yhdessä voimistelua. Tasapainon säilyttämiseksi voit tuoda kaksi banaania, omenan, päärynän tai muut hedelmät - me molemmat opimme – minä. kuinka siirtää omia taitoja ja Sinä,kuinka luoda enemmän itsellesi uudella tavalla.

Päivämäärä on kello 8.30, 31.05.2020.v

Toiveni on olla yhdessä kaksi tai kolme kertaa viikossa, koska sitten tulee tulos - shindoilla harjoittaminen voi aiheuttaa laihdutusta, muuttaa syömistapoja, avata erilaisia ​​tunteita ja saat tavata itsesi. Kysy lisää, Voin mielelläni kertoa Sinulle sen, mitä olen itse kokenut.

Olet tervetullut!

Marianne Umborg

26.05.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti