LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

torstai 21. toukokuuta 2020

Samanlainen löysi samanlaisen – Löysin ajan jälkillä ajan


Löysin tarinan ajasta – tämän talon ensimmäisten ihmisten toimesta suljettu ajan. Kun aloin puhdistamaan vintti, löysin itseni arkeologisista kaivauksista – ns lattia piiloutui enemmän kuin luulin olevan siellä. Yksinkertaisen sahanpurujen ja heinän sijasta sen sisällä oli kaikkea mahdollista - tiilet, lastut, tynnyrikansi, pöytäpalat, perunasäkkit, paperilaatikot ja -säkkit, vaatteet, matot, romut, vanha taustakuva, narut, pullot, rikkoutuneet levyt, ruohorasiat ja lisäksi sanomalehdet, lehdet, sarjakuvat, kirjeet, kortit, kirjat, ilmoitukset, laskut ja vielä kaikenlaisia tavaroita, jonka ihmiset olivat keränneet laatikoihinsa ja laatikoihinsa oman aikansa aikana.


Ärsyttelin, että missä mielessä ja miksi, mutta sitten nauroin, koska ymmärsin – myös minä tykkän käyttää sitä, mitä on olemassa, että siitä luoda sen, mitä tarvitaan - samanlainen löysi samanlaisen.


Löysin aikojen pölystä yhden perheen - äidin, isän ja tyttären puolelta heidän ajan sisällä jätetyt jäljet – vuodet 1900 – 1950. Tuossa ajassa heidän valitsemansa sanomalehdet, lehdet ja kirjat, keskenään jaettu ja toisilta vastaanotettu kortteja hyvillä toiveilla, piirustuksia ja koulutöitä – ihmisten tarinoita ajan sissällä.
He käyttivät omaan aikaansa rakentaakseen oman kodin tietämättä siitä, että jonain päivänä kaivan minä sen ylös ja yhdistän ajat - saan osan siitä, mikä oli jo mennyt ja ohitettu silloin, kun minä en vielä ollut täällä.
Löysin niin paljon mielenkiintoisia asioita, jota vielä ei ole itse ehdtinyt tutkia ja luulen, että ajan myötä saan jakaa teidän kanssasi.


Marianne

21.05.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti