LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 2. toukokuuta 2020

Ihmisen tahto kääntää selkänsä


Nykyään ei tarvitse piiloutua „poikkeuksellisen” ajan takana eikä perustella sitä, että se, joka nyt muuttuneessa maailmassa, on tullut näkyväksi ja tapahtuu, on vain siksi olemassa ja se on väliaikainen, koska muuten sitä ei olisi. Kyllä se olisi, koska se on olemassa - kaikki tämä, mikä on tänään, oli myös eilen ja tulee olemaan huomenna – kaikki tämä on olemassa niin kauan, kuin ihminen elää ja kasvaa kävellessään omillaan polkuillaan.

Tämänpäivän aika ravisteli ihmiset omien tottumuksen unesta ylös. Tavallisen kosketuksen puuttuessa ja häiritseviän kosketuksien kosketuksissa ihmiset avautuvat. Kun tavalliset kuviot ja piirustukset katoavat, silloin eri aikojen kuviot voimistuvat ja „näkymätön” ollu on ihmisten elämässä avoimesti alastomana – ei tätä enää voida jättää sivuuttaa, koska se, mikä on olemassa ihmismaailmassa, se on olemassa jokaisen ihmisen elämässä.

Kun ulkoiset silmänrävyt ja häiritsejät on kytketty pois päältä, silloin ihmine pysy itsesi kanssa ja tämä on hänen aika katsoa itseään - kävellä lähemmäksi itseäsi – tavata, ilman varjoja ja kaarevia peilejä, itsesi itsessään ...


Marianne

03.05.2020.aEi kommentteja:

Lähetä kommentti