LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Suutari ilman kenkiä ja särkynyt sielulääkäri – antamalla odotetaan saavan


Sanotaan, että suutarilla ei ole kenkiä itselleeni ja sielun lääkärit en osaa itse omaa elämäni korjata - niin kauan kuin itsestä ulkopuolella on olemassa muitakin, ketä auttamalla parantaa tai parantamalla auttaa, siihen asti ei ole ihmisellä aikaa itselleeni st siihen saakka hänen ei tarvitse käsitellä itsesi.

Mielenkiintoista on, että ihmisen elämään tulevat juuri nämä aiheet, mitä hän ahkerasti toisessa ja toisten elämässä ratkaista haluaa. Tarinat astu hänen elämäänsä, koska hän itse löytäisi avaimen itseäsi varten – löytäisi ratkaisun, miten ymmärtämällä itseäsi astua itse eteenpäin omassa elämässäsi.

Niin kauan, kuin ihmine päättää, että työ tekeminen muille on hänelle itsestään tärkeämpi, hän todella haluaa heiltä saada tämän tunteen, jonka hän tarvitsee kokea. Saamista odotettaessa ihmine uskoo, että hän itse ei tarvitse muuttaa elämänsä, että löytää ratkaisu, kuinka elää ilman tarvetta - hän tekee muille ja hänelle annetaan - ihmine saali sinilintua, odottaa valkoista laiva joka pelastaisi hänet ...


Marianne

13.05.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti