LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

perjantai 8. toukokuuta 2020

Tanssiessa keho vapauttaa ihmisen pelon kytkimistä

Se ns erityinen Aika, mikä on elämässäsi tänään, se on kestänyt tarkalleen koko Sinun ajan, koska melkein jokassa Sinun päivässäsi on ollut ylitsepääsemättömiä vuoria, pohjattomia laaksoja tai estäviä suota - heidän koko on aina ollut katsojan silmissä. Se mikä tekee tänään erilaiseksi on näkökulman kysymys - Maailmaan sisällä on vahvistettu sääntöjä ja asettettuja rajoja, mutta, sen näennäisen turvallisuuden sisällä kävellee itse asiassa pelko, kuka, jos mahdollista, tarttuu Sinuun ja pitää Sinun sisällään. Tämä pelko pakkaa Sinua, koska varovaiselta eläessä olet hiljaisempi, jotta ei herätetäisi rumuutta, jota et halua kohdata - Sinussa on tarve pysyä huomaamattomana.

Pelko jäätyy ja jäykistää – Sinä suljet itsensä itsesi sisään. Kehon sisällä on Sinun Maailmasi ja sen sisällä jäljellä oleva vapaus. Keha voi ja saa olla ulkoista poissulkeva raja ja valppaana suojaus, mutta ei kauan, koska keho väsyy ja haluaa herätä. Hän haluaa tehdä ja kokea sen, mitä voidaan tehdä vapaana vapauden sisällä - liikkua itse omalla tavallaan. Sinä voit auttaa itseäsi kehosi kautta – Sinä voit tanssia. Tanssia helposti ja vapaasti täsmälleen samalla tavalla kuin tällä hetkellä Sinusta syntyy ja tekemalla sen ilman tallennettuja kuvioita, sääntöjä, tapoja ja ajattelematta sitä, mikä on oikein tai väärin, kaunis tai ruma – Sinä voit olla ja tanssia itsestään syntynyt tanssi itsellesi.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tai resursseja, silloin Sinun ei tarvitse ottaa musiikkia, asioiden muodossa, itsensä kanssa, koska Sinulla on mahdollisuus mennä luontoon ja liittyä Tuulen, Veden ja Maan päälle. Kuuntele ja tanssi puhumalla omaa kieltäsi heidän kanssaan – Sinä olet yksi kaikesta tästä mahtavasta, mitä Sinun ympärilläsi olemassa on. Siksi, että kokea vapauden ja olla vapaa, Sinun ei tarvitse mennä minnekään kauas sinne eikä tehdä jotain tätä erityistä eikä myöskään odota tulevaa aikaa, että vasta kun ..., vain olla täällä ja elää oman elämäänsä tässä ja nyt – itsensä.

Antamalla itsellesi aikaa ja paikaa, lupaat ja autat kehoasi, avaamalla itsensä, pääsemään eroon menneisyydestä ja nykyisyydestä, mikä on vanginnut Sinun aistejasi – pelosta. Kerros kerroksen jälkeen virtaavat liikkeiden kautta varjossa säilytetyt tunteet Sinusta ulos. Protestoimalla vastahakoisesti ja itsekkyyden myrsky kautta ravistat nyörit ja ylität rajat – tanssit vapaudessa, olet iloinen että voit vain olla, lopulta rahoittut hiljaiseksi hyminäksi ja Sinussa on tasainen hyräily - se on Sinun oman sydämesi ääni, jonka Sinä kuulet itsessäsi.

Marianne

08.05.2020.aEi kommentteja:

Lähetä kommentti