LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Sauvon Kirppispihat ja Puutarhakahvilat 04.07.2020

Tulossa on yksi iloinen kesäpäivä, kun Sauvon ihmiset avaavat omat pihansa ja puutarhansa, niin että voimme tavata ja olla yhdessä – olet tervetullut viettämään päivääsi Sauvossa sauvolaisten kanssa. Toive ja unelma on, että sinä päivänä Sauvon kylät olisivat täynnä vilkasta vilskettä, iloisia kokoontumisia ja miellyttäviä löytöjä.

Hei Sinä, joka asut tai vietät osan ajastasi Sauvossa ja haluat osallistua, lähetä meille osoiteesi ja kerro myös, onko Sinun pihasi – Kirppis, Otä tästä, Kahvila tai useita ja kuvaile mitä myyt. Jos haluat pihasi paperiseen karttaan, ilmoittaudu 23.07 mennessä. Myyntipaikat löytyvät myös Google mapsista ja Google-kartta on avoinna 03.07 klo 20.00 asti. Sauvon torilla on tapahtuman yhteiskirppisalue. Omat pöydät/ filtit mukaan!

Odotamme innolla yhteistyöehdotuksia ja teemme jo yhteistyötä Sauvon yrittäjäien ja yhdistysten kanssa. Sauvo-museossa on meriteemainen näyttely tänä vuonna, ja 4. heinäkuuta on siellä avoin kahvila ja puutarha, jossa on kukkia isoäidin puutarhasta.

Ole kekseliäs ja luova, tee tuona päivänä sitä, mistä eniten tykkäät ja mitä mielelläsi jaat muiden kanssa - voit luoda esityksen, lukea runoja, avata näyttelyn, laulaa tai tanssia - oma piha ja puutarha ovat täynnä mahdollisuuksia. Jaa suunnitelmasi kanssamme ja me merkitsemme sen kartalle.

Tule ja olemme Sauvossa yhdessä!


Marianne 

17.06.2020.aEi kommentteja:

Lähetä kommentti