LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

tiistai 9. kesäkuuta 2020

Ihminen vaihdetaan, kun tulos on tärkeämpi kuin matka - Yhdessäkasvu


Usein ihmiset yksinkertaisesti syrjäytetään tieltä, koska heidän taitonsa, ikänsä tai erityispiirteensä on este maailmalle - sanotaan, että korvaamattomia ei ole olemassa. Se on se syy, miksi jossain vaiheessa ihmiset eivät halua, ei voi tai ei pysty enää jatka oma elämä eteenpäin. Tunnetaan, että itsensä olemassaololla ei ole merkitystä, koska se on korvattavissa. Ihmisten maailmassa mitattavat tulokset ovat tärkeitä, niiden on oltava yhä parempia siitä, mitä he pystyivät antamaan tänään. Tällä polulla ei ole yhdessäkasvua, koska siihen ei vain ole aikaa ja näin, ei kiinnitettä huomiota vieressä käveleville, että kasvaa kävelemalla heidän kanssaan yhdesää.

Jos henkilö itse ei voi tai vielä ei pystyy, sitten hänet vaihdetaan - korvataan tehokkaammalla ja menestyvämmällä. Ihmiset itse, omien pelkojensa ja uskomustensa kanssa, hyväksyvät, että joku muu on heidän sijaan kauniimpi ja parempi, ja antavat itse oman paikkansa, että toinen sais tulla ja olla hänen paikalla. Missä sitten on tämän ihmisen paikka, kuka ei vielä pysty tai jolla ei viellä ole tai ei enää ole, ja milloin on hänen aika kasvaa? Tästä syystä, että ihmiset ei tiedä tai löydä sitä vastausta, he tuntevat olevansa jätettyjä ja hylättyjä, tarpeettomia ja arvottomia ajan roskakorissa. Mitä järkeä on olla, jos ei voi tai ei ole mahdollista olla?

Ihmisen matka on Ihmisena kasvuu. Ihminen kasvaa muiden ihmisten kanssa, mutta joskus ei yhdessä muiten kanssa, vaan kokeamalla toisten kosketuksia. Ihminen tarvitsee oikean huomion, joka antaa hänelle tiedon siitä, että hänellä on olemassa oma turvallinen paikka ja aika olla täsmälleen se, minkalaine hän tänään itsenä on. Mikä oli eilen ja on tänään, se katoaa ulkopuolelta, mutta ihminen omassa huomisessa päivässä on kasvaessa parempi kuin oma itsesi eilisestä. Itsenäisyydessä, oman kasvukivun tunteessa ihminen uskoo, että hän murtuu rikki, mutta oikeasti, itse kasvaessa seisomaan, hän murtuu irti toisista. Ei ole väliä, mitä mahdollisuuksia ihmisillä oli, vain tärkeää on se, minkäläisiä mahdollisuuksia ihmisellä tänään ja nyt omassa elämässään on - ihminen itse voi tehdä sen, mitä hän itse haluaa tehdä. Ei kukaan toinen voi tehdä ihmisen hyväksi sitä, mitä vain hän itse voi tehdä – itse kasvaessa itse elää oman elämäänsä.


Marianne 

09.06.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti