LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

perjantai 19. kesäkuuta 2020

Kylien kadonneet sydämet


Kiitos auttajille, jotka auttoivat! Nyt on mainoksia jaettu tänne ja toiselle puolelle kunnan raja, mutta jakamista on edelleen. Ajon ajaessani olin yllättynyt, kuinka vähän on näitä paikkoja jäljellä, mihin jättää sanat - uutiset, tiedotukset, ilmoitukset - muille ihmisille lukea. Tästä menetetyn ajan kosketuksesta syntyi tarina -

Missä ovat nämä sanat, jotka tänään kirjoitetaan ihmiseltä ihmiselle - ne luodaan ilmaa. Tänä on sanoilla kiire, he lentävät näkymättömästi ilmassa yhdestä pisteestä toiseen ja on yhdessä paikassa ollessa, itse asiassa, kun kaikkialla. Sanat lyhenevät ja yhdistyvät, että äla kirjoitettuna säästää aikaa, että see, mitä halutaan sanoa muille, saapuisi perille ennen kuin kuuntelija tai katsoja menettäisi kiinnostuksensa ja kääntyy toiseen.

Sanotut sanat ja kirjoitetut sanat on jo menetetty aika, koska se, mikä minuutti tai tunti sitten, painamalla näppäimiä, lennettiin avaruuteen, on jo historiaa. Näillä sanoilla on kasa toisia sanoja jo päällä ja jos ihmine sillä hetkellä katsoisi toisaalle tai hän oli poissa, silloin näitä sanoja ei olisi kun ollut olemassa.

Myös minä muistan maitolaituri tien varrella - jotkut niistä ovat edelleen olemassa. Nämä ovat virstanpylväitä ajan sisällä, joista on tullut, uusilla vaatteilla, katseenvangitsijoita. Ilmoitustaulut, missä kylien ja ihmisten tarinat olivat päällä, on ajan myötä kadonnut – kuten myös kyläkaupat, kyläkoulut, kyläkirjastot, kylän postitoimistot ja niin edelleen.

Missä ovat tänä kylien sydämet? Missä on se kohta, joka merkitsee kylän sydäntä? Kylteillä olevat sanat merkitsevät kylien alkua ja loppua - ajat kylästä läpi tai vahingossa ohi eikä ole tavannut kylää. Missä on edelleen olemassa se mahdollisuus, että menet ja saat, kylän sydämessä ollessa, olla kylän kanssa ...


Marianne

19.06.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti