LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 6. kesäkuuta 2020

Ketola talosta löydetty historia XVII – AIKA SANOINA JA KUVINA IX - mainokset
Katoavatko kasvinravintoaineet lantavaroistanne? Tilgmannin Offsetpaino Helsinki 1944.


Kirjatilaus – „Hämäläiset, nyt tarjotaan Teille komea suurteos, joka kuuluu kunniapaikalle jokaisessa hämälaiskodissa. Ennakolta tilattavaksi tarjotaan kauttaaltaan uutta aineistoa esittelevä kotimainen historiateos ja kulttuurijulkaisu, rehtori K. V. Kaukovallan laatima Hämeen läänin historia.” Arvi A. Karisto Osakeyhtiö Hämeenlinna 1931.


Kirjatilaukset – Terveydenhoitolehti v. 1934 - „ Teillä on varmaankin ympäristössänne ja naapureissa henkilöitä, jotka mielellään tilavaat Terveydenhoitolehden kunhan tialusta heille esitätte ja annate heille tämän lehden ensi numeron luettavaksi. Tilamalla Terveydenhoitolehden edistätte Suomen kotien terveyttä!” ja Isoäidin ELÄMÄN OPPILAANA. Katri Bergholm, os Ignatius oli suomalainen kirjailija joka oli Suomen Sotilaskotiliiton perustaja ja ensimmäinen puheenjohtaja. Isoädi oli hänen salanimi – wikipedia.


KOTIINPALUU (Heimat) – Zarah Leander`in paras filmi. Adams Film Osake Yhtiö. Heimat is a 1938 German historical drama film directed by Carl Froelich and starring Zarah Leander, Heinrich George and Ruth Hellberg. The film`s melodramatic storyline portrays the return of a leading singer to her hometown, where her father wishes her to settle down and marry. It is based on the 1893 play Heimat by Hermann Sudermann. It was shot at the Tempelhof Studios in Berlin. The film's sets were designed by the art directors Franz Schroedter Walter Haag. Froelich won the awatd for best director at the 1938 Venice Film Festival for this film – wikipedia.

KYLVÄJÄ V. 1937 – Välttämätön jokaiselle aikaansa seuraavalle raittiustyöntekijälle ja asianharrastajalle.


Sanoma Kodillesi - „KOTIMAA ON LEHTENI – JOKO SE TULEE SINUN KOTIISI”
... Kirkon ja kodin palvelijana, pyrkiessään uudistamaan kaiken Kristuksessa, on kristillinen sanomalehti UUSIEN ASIOIDEN ILMOITTAJA JA NIIDEN ARVOSTELEVA ESITTÄJÄ. Vanha, mutta silti aina uusi sanoma syntien anteeksi saamisesta. Kristuksen lunastustyön kautta on sen sanoman ydin. Tässä saarnatuoli ja sanomalehti palvelevat samaa tarkoitusta. ...
Kristillinen lehti tuo siunausta ja on pitkin vuotta tuore LAHJA omaiselle, ystävälle tai kyöhälle naapurille ...
Kahdesti kuussa ilmestyvä kaunis ja sisältörikas Kotimaan perhelukemisto KOTIVIESTI ja lehdessä säännöllisesti julkaistut kertomukset ja pakinat tuovat kotien niin nuorten kuin vanhojekin elämään sitä viihdykettä ja sisältöä, jota ne kaipaavat ...”
LYIJYVALKO – PROPAGANDA 1939. „ Lyijuvalko – mainonnasta on hyötä maalareille ... Lyijuvalkomainonta on saanut yleisön ymmärtämään maalauksen suuren merkityksen rakennusten, laivojen, siltojen ym. Rautarakenteiden suojana. Omaistajat ovat oppineet pitämään rakennuksensa hyvässä kunossa ja maalauttamaan niitä kaikkeen ulkomaalaukseen parhaiten soveltuvalla värillä, lyijuvalkoisella. Ilmoittelussa painostetaan ammatimaalarien välttämättömyyttä maalaustöiden suorituksessa – täten tarjotuu myöskin maalareille uusia työtilaisuuksia ja lisä ansioita.
Tukekaa Tekin puolestanna lyijyvalkomainontaa!”Marianne

06.06.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti