LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Miksi me, naisena eläessä, ei loo itseään Naiseksi
Kuten sateen jälkeen sieni, niin on olemassa koulutuksia ja oppetuksia, kuinka oppia olemaan ja muotoilemaan itseäsi, että kasvattaa itsestä Nainen - käytä mekkoja ja omia hiuksia koruna, olla seksikäs, mystinen, luova ja kirkas jumalatar. Menemme, luemme ja yritämme -yhdellä onnistuu se hiukan enemmän, toisella jonkin verrän vähemmän. Käytämme ulkoisia rekvisiittoja, joiten peiliin katsottaessa on muistutettava meitä siitä, keitä olemme – Nainen. Se on kaunis ulkoinen Maailma, mutta kehomme puhuvat toista kieltä, emmekä osaa lukea niitä. Emme voi aina olla naisena elävä nainen, koska emme luo itseämme Naisena - me luomme itsemme Miehiksi. (Miehet luovat itsensä, äidin ja naisen puuttuessa, Naiseksi)

Kun kävelemme ajan myötä, tapahtuvat meidän ruumiissamme, pinnalla ja pinnan alla, muutokset. Muutokset eivät ole yksiselitteisiä, että jos sattuu jossain, tai jokin on kolhiutunut, turvonnut jne, niin se on täsmälleen sama kehon molemmilla puolilla. Se voidaan tuntea molemmilta puolilta, mutta yhden puolen ilmenemismuodot ovat vahvistettuja ja näkyvämpiä.

Ihminen on kokonaisuus, hän on yksi energia, joka kantaa kahden osapuolen nimeä - vasen ja oikea, mies ja nainen, plus ja miinus - minkä nimen valitsetkin, idea on edelleen yksi - kaksi nimeä, jotka pitävät tasapainon ihmisen sisällä. Joskus näyttää siltä, että yhtä on enemmän ja toista vähemmän. Sen näyttää olevan ennemmän, joka on yli ja vähemmän sitä, mitä puuttuu. Mutta todellisuudessa sitä on enemmän, mikä on näkyvästi vähemmän, koska tämä energia vahvistuu ja antaa oman osuuden toiselle – luo lisaksi tämän nimen, minkä, ihmisen sisäisen päätöksen mukaan, hän tarvitsee enemmän, että hän sais ratkaista tehtävän. Saa osumann ja satuttaa tämä puoli, joka on kuin poissa kotoa, koska se on siirtynyt toiselle puolelle. Tämä energia vie tasapainon ja se tarvitsee ratkaisun, koska itse asiassa hän on omalla paikallaan ja läsnä myös toisessa paikassa.

Jotta suojella itsesi Maailman edestä ja sen sisalla ja seisoo itsensä puolesta, nainen tarvitsee toisinaan ylimääräistä miesvoimaa ja meidän naispuoli antaa oman osuutensa sille. Mutta joskus oleminen miehen energiassa muuttuu käsittämättömästi jokapäiväiseksi, kävelemme sillä, koska meille näyttää siltä, että ilman sitä on mahdotonta selviytyä siitä, mitä elämässämme muuten tapahtuu, mutta samalla kehon vasen puoli luokaanttuu - hän tarvitsee ymmärrystä ja antaa meille signaalin - „Huomaa mitä Sinä teet!” Miksi meidän on oltava miehen energiassa? Miksi me, naisena eläessä, tunnemme, että meidän on kannettava mihen ruolia?

Meidän maskuliinisen puolemme ei tarvitse kyetä tekemään enemmän, kun hänen tehtävänsä on - tasapainottaa Naista. Naisen kehon energian ei tarvitse kyetä luomaan naista mieheksi, koska hän on naisen energia. Jos meidän maskuliinisen puolemme on oltava isompi ja se tarvitsee enemmän, sitten se näkyy vasemmalla puolella, mikä heijastaa meille kehon parempaa puolta. Tässä tapauksessa, uskoen, että vasen on heikompi, lisätään siihen niin sanoakseni ulkoisesti, mutta oikeastaan mikään ei ole missään liiallinen tai puuttuva - kysymys on vain energian nimistä ja siitä lähtevistä tehtävistä, jonka me itse alitajuisesti tai tietoisesti olemme päättaneet kyetä tekemään ja suorittamaan. Tiedämmekö itsemme millaisena ja jota varten me itse oikeasti luomme itsemme?

Olemmeko me itse, kuin kokonaisuus st seisomme itsena tai pelamme omalle sielullesi välttämätömän puuttuvan osan - valitsemalla roolin, jota emme tunne omassa elämässämme - täytämme aukon jokapäiväisessä elämässämme. Täytämme sen paikan, mitä odotamme muilta olemassaolomme vastaan. Haluamme olla ennen ulkoisesti ja vasta sitten uskomme, että voimme olla sisäisesti - ulkoisen puutteen vuoksi olemme nälkäisiä, jota sammutamme antamalla itsellemme kyseisen nimen energian itsestäni – jos me ei saa ulkopuolelta, sitten yritämme antaa sen itsellemme, korvamme sen, mutta teemme sen tekemällä liikaa itsellesi.

Mikä tämä on, mitä me sitten yleensä kaipaamme – se on isän ja miehen ehkä Miehen energia meidän vieressämme. Isä oli mies nimeltä isä tai ehkä häntä ei ollut olemassa ollenkaan. Mies kantoi miehen nimeä tai häntä ehkä ei ollut olemassa ollenkaan. Äiti ei voinut ottaa isän roolia, koska hän on nainen ja hän ei ollut itse kokonaisuutena, kun hänen isansä ei ollut Isä ja lapsen isä ei ollut Mies hänen vierellään. Se on meidän sisäinen nälkämme oma toisen puuttuvan puolen perään, jos me olemme Nainen, niin meidän toinen puoli pitäisi olla mies ja miehellä tulisi oman olemassaolonsa todisteena olla näkyvästi meidän ulkopuolellamme, jotta me saisimme itse nähdää hänen seisovan vieressämme ja tunteaa itsemme kokonaisuutena.

Miehiä ja isiä on meidän elämässämme olemassa, mutta täydellisyys on harvinaista, tunteet ja mielenkiintoiset käänteet ihmisten elämässä ottavat tai heikentävät sitä laatua, joka näyttää olevan olemassa. Se on meidän valinta – „Ensin minun täytyy saada, vasta sitten olen” tai „Minulla on, koska olen – minä olen kokonaisuus Naisena”. Tämä on vaikea polku, koska olemme jo varhaisesta iästä lähtien oppineet lohduttamaan, suojelemaan ja huolehtimaan itseämme tämän puolesta ja vastaan sitä, mitä meille annetaan vähemmän kuin tarvitsemme tai mitä meillä jätetään kokonaan pois - me olemme itsellemme äiteinä, isinä ja miehinä – me valitsemme itsesi, itsensä vuoksi, pelamaan toista roolia, että tuntea olevansa rakastettu ja hoidettu. Annamme itsellemme tarvittavan huomion, jota emme ole saaneet ehkä toisin sanoen koemme vastattuja tunteita - kasvaessa itsenämme, me menestymme heijastuen Maailmaan.

Kuinka saavuttaa kokonaisuus, jos Maailma ei ollut oikeaan aikaan aina läsnä tai oli, mutta ei tehnyt sitä oikein. Me opimme, että emme itse ole kokonaisia ilman näitä muita. Me tarvitsemme niitä, koska me koemme että he puuttuvat, koska heidän tehtävänä oli/ on antaa meille sitä, mitä emme pystyneet antamaan itsellemme yksin - toinen fyysinen henkilö, joka oikein läsnä ollessaan luo meidät kokonaan. Tällä tavoin olemme yrittäneet, läpi ajan, antaa itsellemme sen, mitä äitimme, isämme ja miehemme olisivat, meidän uskomuksessamme kauniissa ja täysin oikeassa Maailmassa antaneet meille itse. Olemme pelanneet omalla energialla - olemme nimittäneet, tuskallisen kaipauksen puutteen tämän nimellä, mitä olemme omalla tiellä vierellämme tarvinnut. Emme ole aina luoneet itsemme naisiksi, koska olemme yrittäneet luoda itsemme äiteinä, isinä tai miehinä. Näin reagoimme alitajuisesti paikoissa, joissa tunnemme puutteen ulkoisesta kosketuksesta ja siellä annamme sisäiselle itsellemme tarvitsemamme isän, äidin tai miehen ja siinä tapauksessa meillä itsellään, itsesämme, itseäsi ehkä naista on vähemmän ja ja toista puolta enemmän. Jos meidän energiamme kantaa toista nimeä, silloin se ei ole kuin meidän, vain se kuuluu siihen, jonka kosketusta me kaipaamme tuntea itsessämme.

Mitä meidän kehomme kertovat meille? Keitä me kannamme mukanamme? Keita me tarvitsemme, että olla se, kuka haluamme olla? Miksi vain se ihmine, jolla on se nimi meistä puuttuvan osan voi meille antaa?

Ihmine, jolla on tämä nimi, on olemassa tai on ollut osa meidän elämästä – olemme ollut sidottua, mutta hän ei luo meitä Naisena tai muuta meidän energiaamme toisen nimiseksi. Me teemme sen itse, korvaamme sen, mitä emme saaneet Maailmalta, itsellämme - me yksinkertaisesti nimeämme energiamme uudelleen ja luomme epätasapainon itsessämme ja se, mikä on meidän sisällämme, on näkyvissä ulkopuolelta – meidän kehomme kertovat meidän tarinamme.

Marianne

24.04.2020.a


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti