LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 4. huhtikuuta 2020

Marinalla – ihmine tarkoituksella vähentää oman energiaansa

Maailma koputtaa ovelle, mutta Sinä et ole valmistautunut – Maailma astuu askeleensa ja Sinä vastaat marinalla, et näyttä oman ankaruusen koko – olet uhri joka tarvitsee lohdutusta ja bonusta omien vaikeuksiensa kestämisestä. Palkkiona haluat, että joku muu ottaisi vasttuun, Maailman sisalla, siitä, mistä Sinä itse ei halua ottaa vastuuta – Sinun elämän edestä.

Reagoit marinalla – se on Sinun puolustusreaktio vakaumuksella, että Sinun täytyy tehdä, antaa tai olla jotain heti, mutta mitä Sinä et halua itsellesi – olet jo uhri. Elät uskossa – et Sinä saa mitä haluat – Sinun täytyy, koska Sinä et voi kieltäytyä – Sinä, et saa, koska Sinä itse ei voi. Sinä olet jo päättänyt etukäteen, että kaikki menee kuten aina – ei ole muutosta, koska Maailma ei muutu, mitä tarkoittaa, että Sinä itse ei muutu, koska Sinä näet kaikken oman tunteen läpi.

Mikään ei tunnu olevan riipuvainen Sinusta, koska olet tavalla tai toisella jo menettänyt, koska Maailma ei välitä Sinusta. Sinä et halua kokea, mitä elämä voi tarjoa Sinulle – Sinä et halua kokea, mikä Sinua koskee tässä suhtessa. Sinä haluat jättää ja sulkea itsesi pois. Marinalla alennaat omaa energiaasi pitääksesi itsesi reagoimasta positiivisesti ja avoimesti.

Sinä olet uhri, Sinä säälit itsesi – uskomuksen, että Sinä et onnistu. Marina on itsensä lohdutus, koska Sinä et voi saada mitä haluat – toistuva tilanne, toistuva kuvio, toistuva kokemus – jos olisit positiivinen, näkisit itsesi vierestä ja löydasit ratkaisu muutokseen.

Marinalla löydat itsesi toistosta – Sinä tiedät jo, mitä on tulossa ja mikä tulee olemaan – Sinusta se ei riipu, koska Sinä et ole vastuussa oman tekemästäsi. Marina on Sinun löytämäsi ratkaisun paikassa, jossa kohtaat vaikeuksia, joita et halua kokea elämässäsi, koska tämä polku ei ole helppo eikä mukava – kun hetki ohittaa, se tarkoittaa, että Maailma kääntyy pois tai otta itse vastuun, sitten Sinä voit jatkaa vapaasti sieltä missä olit ennen kuin Maailma koputti Sinun ovelle.

Voi kuinka hyvin Sinä oikeasti tiedät – jos tekisit jotain muuta, et voisit enää olla uhri – kuinka katsot itseäsi tietäessäsi sen, että olisit voinut valita jo aiemmin toisella tapalla – jos ottasit vastuun, positiivisella ja avoimella tavalla, omasta elämästää.


Marianne

01.04.2020.v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti