LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 22. elokuuta 2020

TÄSSÄ OVAT MAHDOLLISUUDETNähdään siellä, missä on mahdollisuus tehdä ja on ihmisi, jotka haluvat kokea, miten on ja mitä tapahtuu, kun ihmine itse valitse tehdä ja olla itsellesi hyvä.


TÄSSÄ OVAT MAHDOLLISUUDET:


SHINDO JOOGA 🧘‍♀️🧘☀️🌱 Opetan shindo-joogakursseja sekä isommalle porukalle että yksityistunttina. Shindo - se on itse tekemäsi hieronta ja hyväily itsellesi. Teen 6 harjoitusta shindo-joogassa, johon olen yhdistänyt shiatsun. Lämmitän kaikki nivelet ja venyttään lihaksia - kestää noin 1,5 tuntia. Tarina:

VIIDEN ELEMENTIN TANSSI 💃🕺🎊 Mahdollisuus osallistua viiden elementin tanssipäivällä - viisi erilaista energia yhdellä kerralla. Yhden kerran kesto noin 1,5 tuntia - saapuminen itsensä sisälle, tanssi 45 min, hiljaisuuden aika itsensä kanssa, energiakuvan piirustus. Tarina:

https://marianneumborgsedimentaatio.blogspot.com/…/aika-its…


VAPAAT LIIKKEET MUSIIKKISSÄ - VIISI ERILAISTA ENERGIAA 🌍☄️💨🔥💚 Mahdollisuus osallistua viidella tanssipäiväällä, jotka ovat omistettu erilaisille energioille. Yhden kerran kesto noin 1,5 tuntia - saapuminen itsensä sisälle, tanssi 45 min, hiljaisuuden aika itsensä kanssa, energian piirtäminen. Tarina:

https://marianneumborgsedimentaatio.blogspot.com/…/vapaat-l…


HENKEN SILMÄT 🦉 Tapaamisen toimintaa - kehon ja nivelten lämmitys, kaksi Shindo-harjoitusta tunteen ja teeman mukaan, itsehoito, meditaation matka, äänen käyttö - kaikki, mitä tapahtuu se syntyy paikalla ja yhdessä kävellessä - on sen aika. Kesto riippuu ihmisen tarinasta ca 1,5-2 tuntia. Tarina:

https://marianneumborgsedimentaatio.blogspot.com/…/henken-s…


KAIKKI ON MAHDOLLISTA, TULE KOKEMAAN 🌟💫


Marianne Umborg

Voit ottaa minuun yhteyttä

0403654647

marianne.umborg@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti