LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 22. elokuuta 2020

Henken silmät

 Tapaamisen toimintaa - kehon ja nivelten lämmitys, kaksi Shindo-harjoitusta tunteen ja teeman mukaan, itsehoito, meditaation matka, äänen käyttö - kaikki, mitä tapahtuu se syntyy paikalla ja yhdessä kävellessä - on sen aika. Kesto riippuu ihmisen tarinasta ca 1,5-2 tuntia.

Jos Sinua kiusaa joku aihe tai tunne, joka ei päästä irti ja häiritsee olemista ja elämistä, sitten tule ja kävelemme hetkeksi yhdessä. Ratkaisun löytämiseksi käytämme ääntämme ilmaisemaan itseämme ja fyysisiä venytyksiä. Kun luet tätä, tiedää, että olet antamassa itsellesi mahdollisuuden siirtyä eteenpäin. On tärkeää, että olet rehellinen itsesi suhteen ja haluat kokea omaa tiensä - katsoa itsesi sisälle ja hyväksyä sen, mitä näet ja millainen olet. Hoitamalla itsesi voit sanoa, miksi Sinusta tuntuu,että olet hylännyt itsesi.

Kun olemme loukkaantuneita, meidän ensimmäinen reaktio, itsemme suojelemiseksi, on työntää apu pois. Estämme itseämme luottamasta siihen, että joku voi lainkaan auttaa, koska jos toinen tulee ja tekee sen, hän voi päästää meidät irti silloin, kun olemme turvassa, mutta et ole vielä valmiita sallimaan itselleesi vapauden. Meidän ensimmäinen reaktio on kieltäytyä avusta ja tuesta, koska olemme loukkaantuneita ja meissä on tiedo, että emme ole olleet hoidettuja. Mutta me haluamme, että meitä pidetään turvassa. Kun apu ja tuki ovat lähellä, silloin ensimmäisellä hetkellä koemme kaikki ne kokemukset, kun luottamuksemme ei täyttynyt - olemme jälleen nämä pieniet lapset, jotka tuntevat itsesi, itsellesi liian suuressa maailmassa, yksin jätettyinä - olemme hylättyjä. Hylätyn lapsen ympärillä on este, jossa piikit ovat kasvaneet sisäänpäin - vahingoitamme itseämme - muistutuksena siitä, kuinka kipeä meillä oli ja on edelleen.

Lähetä viesti ja puhutaan siitä, mitä ja miten Sinä et enää halua tuntea ja kun olet valmis, sitten tapaamme. Löydämme aika ja paikka yhdessä ja tapaamme luonnossa.

Toivotaan Sinulle valkoisen valon aikaa

Marianne

22.08.2020.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti