LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 11. elokuuta 2021

Nimella on voima, jos ihmine itse ei loukkaa omaa nimeään

 


Liian usein, isossa Maailmassa ja myös Suomessa, luopuu ihminen itse omasta voimasta, hän jättää käyttämättä oman väen eikä hyväksy itseään, koska hän ei käytä omaa nimeä – sitä aivan omaa ja oikeaa nimeä. Kuitenkin osataan olla täällä ylpeitä yhdestä nimestä - Suomi - Suomen maa, Suomalainen ruoka, Suomen luonto jne, mutta oma NIMI - se sana, jolla on suuri voima, löytää saman lyhenteen ja muutoksen, kuin huolimattomuudesta äidinkieltään vastaan, saa puhekielellä yhdeksästä ysi tai mikä tahansa sanasta muokattu itselleeni sopiva variantti. Aivan kuin ei olisi aikaa tai vaivautumista sanoa sanoja oikeasti - voima ja väki otetaan pois, nuhjuiset lyhenteet jäävät.

Ihmisen nimi on hänen tarina, polku ja tehtävät - voimaa ja väki. Kyllä se voi olla vaikea tie kävellä, ei aivan helppoa mukaan oleva ratkaista eikä kokea ja niin jäädään jumiin lapsuuden hemmottelunimen, helpommin lausutavin tai nickname`n loo – nimeämisten loo. Nämä ovat ihmisten uudelleennimeämiset - ikään kuin jossain olisi joku paha, joka ei saa kuulla oikeaa nimeä - itse asiassa ihmiset itse eivät halua kuulla omaa nimeään tai tulla nimetyksi tai kokea elämäänsä sellaisella, mutta valitettavasti omalla, nimellä.

Vääristyneitä ja siksi vääriä nimiä käyttävillä perheenjäsenillä, ystävillä, opettajilla, työkavereilla olisi kuin oikeus nimetä ihmine toiseksi – jostain syystä mukauttaa ihmisen nimi itselleeni sopivaksi, mutta todellisuudessa pilkata heitä, koska tällä tavalla ihmistä eikä hänen väkeä ei kunnioiteta. Ihmisten nimiä pienennetään, piilotetaan, hylätään julkisesti ja päivittäin, ja sen jälkeen ihmiset kysyvät itseltään ja tiedemiehiltä - Miksi minä/ ihmiset olen/ ovat rikki? Ihmisten voima, väki ja polut katkeavat, kun he ovat itse valinneet tai hiljaisesti hyväksyneet sen, että käyttämättä oman oikeaa nimeäsi, nimen piilotettua voimaa ei käytetä.


Marianne

11.08.2021.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti