LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

sunnuntai 8. elokuuta 2021

Muukalainen ei ole oma - Energian taajuus on konstellaation kenttä

 


Olen ollut, tehnyt, nähnyt ja tuntenut - sen tarinan tie ei ole ollut helppo tie. Tällä viikolla astuin ulos tarinasta ja katsoin vierestä - kuva muuttui selkeämmäksi. Tarinat kaukaisista ajoista ovat syviä ja tummia. Niiden tarinoiden energiaa on voimakas ja se vie mukaan - menneisyyden tarina näyttää olevan täysin oma, koska kaikki tapahtuu ja sattuu elävässä hetkessä. Avaimen löysin näkökulman vaihdosta, kun tajusin, että minulle NÄYTETTIIN sitä viimeistä, hätkähdyttävästi koskettanut, tapahtuma.

Ajan tarina huipentui, kun ajoimme yhden ihmisen pihalle. Menimme sinne ostamaan sitä, mistä olimme sopineet ja huomasimme, että olimme hänelle alusta alkaen väärät - olimme muukalaiset. Millään ei ollut väliä - meitä oli odotettu ja rajat asetettu valmiiksi, mutta tapaamisen valmistelevasta suunnitelmasta huolimatta, ihmisen pelko oli suurempi kuin hän itse.

Se oli pelottava, häiritsevä ja vaativa kokemus - emme ymmärtäneet, miksi juuri meitä kohdeltiin tällä tavalla. Ymmärtääkseni tarinan, näin suuressa paikallisessa tapahtumassa, että sama ihmine tunsi, ihmisten keskuudessa, olevansa täysin vapaa ja kotona ja kuulin välittömiä vaikutelmia hänestä, kuin ystävällisestä ja sopeutuvaisesta ihmisestä. Katsoin tunteistasi ohi, katsoin tarinan itse tarinana - mitä se edusti, mitä avainsanoja siellä oli ja löysin vastauksen. Se ei ollut vain ihmisten välinen väärinkäsitys tai erityispiirteitä, vaan elävää Ajan tarina - tämän Maan Ajan ja Ihmisten tarina.

Eri maailmoissa, eri maissa, eri paikoissa on avoimia ja suljettuja paikkoja, korkeampia ja alempia energioita. Samankaltainen houkuttelee samaa - luo eli tuotta itsensä samana. Mitä enemmän on samankaltaisia, sitä suurempi on samannimisen energian määrä. Tämän taajuuden tarinat, joita ei ole vielä ratkaistu, ilmenevät tässä energiassa - niitä luodaan uudelleen ja toistetaan. Se on yhteys aikojen tiellä - menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus yhdessä. Se on yhteys, joka tuo menneisyyden nykypäivään, ja sitä myötä on mahdollista palata ajassa taaksepäin.

On helppo olla siellä, missä on kirkkautta ja tilaa, mutta on vaikea olla siellä, missä syvyyden pimeys on lähellä, ja koska kirkasta valoa on vähän, niin hämärässä, kun uneissa vaeltaessa, pelataan läpi Ajan sisälle piilotettuja ja unohdettuja tarinoita. Ihmiset ottavat oman Maan tarinoita henkilökohtaisesti, menevät tarinoiden mukaan ja antavat tunteiden ohjata itseään - ihmiset ovat osa uudelleen luomista – tarinan säilyttämisestä. Nukutaan yhdessä yhteistä unta ja oltaan loukussa hämähäkinverkossa. Ei ole selvyyttä tai polkua, on rikkinäiset valinnat. Kuvio toistuu, luvulta luvulle, ihmisten jalkojen alla.

Taajuus on sellainen kuin se on – sieltä avautuu ovi tarinan sisälle ja juuri siitä tule avain, mikä avoimen tarinan ymmärtäessä ja ratkaisemalla, astumalla menneisyydestä läpi, luo oven tarinasta ulos. Koska olin yhdessä, eikä ymmärtänyt, miksi ja mitä täällä tapahtui, tunsin kosketuksia itsessäni, puolustin itseäni ja taistelin vastaan. Alempi taajuus - Ajan tarinat ovat jalkojemme alla ja ihmiset, jotka asuvat täällä, ovat kuin resonaattoreita, jotka vahvistavat menneisyyttä niin, että siitä tulee nykyhetki ja menneisyys kestää niin kauan kuin ihmiset, sen sijaan, että leikkiä mukaan, ymmärtävät, että voivat olla tarkkailijan roolissa ja heillä on mahdollisuus astua sivulle - on yhteys tarinaan, mutta tarina ei ole aivan oma.

Aikojen kautta tapahtuvat uudet ja uudet toistot, koska Maa haluaa parantua - uudet tulkoon tänne, että vanhat saisit päästä vanhasta energiasta irti. Huolimatta siitä, että uusia ihmisiä tarvitaan lisäksi, tunnetaan pelko muukalaisten ja tuntematon edessään. Ratkaisu pitäisi löytää uudesta energiasta, mutta vanha tarina ei ratkea ennen kuin se on ratkaistu - vanha energia vapautunut. Uudet tulokkaat vaikuttavat tasapainoon, mutta siitä ei riittää muuttamaan tasapainopisteen sijaintia, koska kun Maa on vanhalla taajuudella, silloin sen päällä asuvat ihmiset toistavat pelkoa saman muukalaisen edessään, joka on kutsuttu tänne.

Kuinka muukalaisesta tule oma? Niin kauan kuin ihmisillä on tunteita, että tulokas vie jotain pois niiltä, jotka ovat jo olleet täällä - heille jää vähemmän, muuttaa olemassaolollaan liikaa tai väärin, hänen näkyvä ja havaittavissa oleva olemassaolonsa pitää ylhäällä pelon tuntemattoman edessä ja tulokas ei pitäisi olla/ tuntea olonsa vapaaksi, vaan hänen on oltava kiitollinen ja nöyrä siitä, että hän voi olla - ihminen ei ota ihmistä vastaan - sanat on opittu pinta ja tulokas pysyy muukalaisena. Muukalaisen pelko on ajasta aikaan aina ollut ihmisten sisällä. Maan tasapaino ei ole tänä paikallaan, koska Maan lapset eivät ole yhtä tärkeitä tai arvokkaita. Jotkut ovat kuin esineitä ja työkaluja.

Muukalaisesta tulee Oma eli Osa yhteisestä ajasta, kun tulokas on lahja Ihmisenä, ei lompakon täyttäjä tai toimiva työkalu. Tasapainopiste siirretään ajassa ja energian taajuutta muutetaan ajalla, kun ihmisellä Ihmisenä on arvoa. Kaikille ja kaikelle olemassa olevalle on aika olla olemassa. Kaikille on oma paikkansa siellä, missä he ovat ja sellaisina kuin he ovat. Kaikki oleva ja olevat ovat tärkeitä ja välttämättömiä - osia kokonaisuudesta. Jos osat jätetään pois, ei ole kokonaisuutta eikä energiaa voi virrata parantamaan itseään kokonaisuutena. Maa puhuu ihmisen kanssa, mutta ihminen tuntee tunteita - hän ei ole avannut sydäntään, koska pelko muukalaisen ihmisen edessä pakottaa hänet puolustautumaan, ja itsensä puolustavalle ihmiselle toisesta ihmisestä tule se muukalainen, joka ei ole oma vaan vihollinen.

Kysy itseltäsi, mitä Sinä pelkäät - mitä voi ja tapahtuu, jos annat itsesi olla vapaa - Sinulla ei ole vihollisia, joten Sinun ei tarvitse puolustaa itseäsi ... Se, mitä tapahtuu, "tapahtuu" joka tapauksessa - se on Sinun valitsemasi polku ja nämät ovat Sinun oppitunnit tällä tiellä. Sen edestään, mitä on tulossa, ei säästää eikä pelästää, itsensä – IhmisSielun, kun yhden osan kokonaisuudesta, kieltäminen. Jokaisella meistä on oman tehtävä ja yksi osa siitä on ottaa vastuu omasta elämästä ja omista askelista.


Marianne

08.08.2021.aEi kommentteja:

Lähetä kommentti