LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

tiistai 13. huhtikuuta 2021

Tehdään jotain .... mutta mitä????

 


Jokaisella on käsitys siitä, miten voisi ja saisi tehdä, koska hänen elämässä on yleensä ollut paikka tai hetki, jossa hän näkee, kokee ja tuntee - juuri se puuttuu tai niin olisi hyvä. Yksi henkilö on pieni voima, yhdessä olemme vahvempia. Mikä estää olemasta ja tekemästä yhdessä – pelko. Kaikilla on kaikenlaisia pelkoja. Minullakin on.

Myönnän rehellisesti, että on hetkiä, milloin pelkään ihmisiä. Pelkään, että kun astun ulos ja puhun tai näytän ideani, seison yksin. Olen kokenut tämän enemmän kuin yksi kerta – juuri täällä Sauvossa. Silti astun ja kirjoitan, koska on mahdollisuus, kuinka saa olla yhdessä ja tehdä yhdessä. Kuitenkin, jos vastaus on hiljaisuus tai hiukan peukkoja - Tee! - mutta miten tehdään yksin kaikille?

Vuoden 2019 lopussa oli ulkoiluystävien koulutus - myös minä osallistuin. Tänään menen kävelylle jo kolmannen ystävän kanssa. Yhdessä kokouksessa nousi aihe – penkit. On ymmärrettävää, että tietyssä iässä penkki on juuri see apumies, joka auttaa ja tukee kävelyn pituutta ja auttaa tuntemaan itseni hyvältä. Oli tarinoita ja ajatuksia kaikkien tavalla, mutta vielä tänään, vuonna 2021, ne eivät vielä ole olemassa.

Ehdotukseni - Tehdään se yhdessä! Tässä on idea, joka on odottanut, koska en ole uskaltanut - olen pelännyt hiljaisuutta ja yksin olemista. Meillä on Saustilantie ja Liivalanlenkki, jossa tosi paljon on päivisin ja iltaisin jalankulkijoita. Näiden teiden varrella tarvitaan penkkejä, joten nykyistä arvoa voidaan kasvattaa. Liivalanlenkki on esteetön näköalapaikka. Yhden vuoden ajan kävelin koirieni kanssa melkein joka päivä joen toisella puolella - mitä näkymiä, lintuja, eläimiä, ääniä, värejä - meillä on se kaikki olemassa ja penkillä istuessa kiire aika pysähtyy, saa olla läsnä ja nauttia.

Tämä on yksi idea, joka on olemassa, ja uskon, että on muita, jotka ovat ajatelleet ja toivoneet samaa. Teemme sen - keräämme rahaa tarvittaessa - teemme hyväntekeväisyyden arpajaisia, huutokauppoja, etsimme sponsoreita - teemme sen yhdessä - teemme itsellemme ja myös ystävällemme ja naapurille ja ... ja ... kaikkile ihmisille ...


Yst Marianne Umborg

10.04.2021.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti