LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

perjantai 16. huhtikuuta 2021

Tasapainoa etsiessä - vaiheMikä on se, mitä minä itse pidän todellise voittona mielenkiintoisesti erilaisissa päivissään? Se on itsensä olemassaoloa. Se tosiasia, että kun olen pudonnut tunteiden syvyyteen, olen selviytynyt, koska olen pystynyt ottamaan seuraavan askeleen. Vielä silloinkin, vaikka et ole nähnyt valoa, etkä ole löytänyt, itsellesi tai elämällesi, merkitystä.

Minussa on herännyt kaipuu, itseä suojaavan tarve, halu ja tahto yrittää kokea, miltä se on ja tuntuu, jos ... ja siinä vaiheessa otan askeleeni, tasapainoa etsiessä myös seuraavaan. Itsensä liikuttaminen johtaa jähmettymisestä ulos. Liike on oman energian herättäminen. Kun olen herännyt, olen valmis uhmaamaan, olemaan ja elämään.

Elävänä elämän kokeminen on houkutus ja rangaistus samanaikaisesti, mutta se on mahdollisuus kokea oman tietä - siirtymällä eteenpäin luomalla, olemassa olevassa hetkessä, itsensä elävänä. Jokaisessa päivässä on voittoja ja menetyksiä - herätessä uuden päivän aamulla, on mahdollisuus valita, miten, missä ja minkälaisena otan seuraavan askeleeni ja toteuttamalla sen - kokea elämistä ...


Marianne

16.04.2021.a


Tämä tarina on uuden Fb-ryhmän - "Minun toiveista, ajatuksista, unelmista on saanut totta" - ensimmäinen tarina. Ryhmän tarkoitus - tämä on paikka, missä jakamalla tarinasi siitä, minkälainen on ollut Sinu tiesi, jolla kävelessä saavutit sen, mistä olit haaveillut, ajatellut tai toivonut, juuri Sinä voit tehdä lahjan toiselle ihmiselle.

Tämä on paikka, jossa voit lukea tarinoita ja pyytää tukea ja vahvuuta omien unelmien, toiveiden ja ajatusten toteuttamiseksi.

https://www.facebook.com/groups/minuntoiveistaajatuksistaunelmistaonsaanuttotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti