LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

lauantai 21. marraskuuta 2020

Eniten myyvät rikkinäisten ihmisten tarinat

 


Maailman myydyin artikkeli on tarina rikkinäisestä ihmisestä. Värikkäiden sanomalehtien ja aikakauslehtien kannet ovat täynnä rikki olleiten tai edeleen olevien tarinoita - jotkut ovat onnistuneesti parantaneet itseään, mutta toiset ovat uppoaneet pohjaan. Luet, kuuntelet ja näet tämän suuren maailman - maailma on rikki, koska sen sisällä olevat ihmiset ovat rikki. Maailmaa parannetaan ja ihmiset yrittävät parantaa itseään omilla taidoillaan ja muiden avulla. Vallitsee yksimielisyys siitä, että tarvitaan enemmän tukea, huomiota ja resursseja, koska apu ja tukea tarvitsevia on yhä enemmän. Menestyksen tarinoista ovat lehdet täynnä, mutta ihmisten jokapäiväisessä elämässä on vähemmän onnellisia loppuja. Ratkaisua etsitään tarinoiden päälispinnalle. Etsitään ratkaisu siihen Mikä On, ei sitä Miksi On.

Rikkinäisten ihmisten tarinoiden takana on tunteita. Tunne, se on yksinkertainen sana, mutta monimutkainen Maa ja Ilm. Tunteet ovat kaikkialla, ja juuri sieltä alkavat pienten ihmisten sisään suljettu ja suuria ihmisiä lähettävät tuskalliset kuviot. Ihmisen kasvun alulla ei ole vielä ja aina taitoa tuntea. Ihmine tuntee, mutta hän ei osa sanoa mitä, koska hänellä ei ole sanaa, jonka merkitys antaisi selittävän ja ratkaisevan vastauksen. Ihmine etsii ratkaisua siihen, mitä hänelle tapahtuu ja hän löytää sen iän ja mahdollisuuksien mukaan.

Kun pieni ihminen näyttää oman tunteen ulospäin, hän pyytää apua. Mutta ihmisen puolesta ulospäin näytetty ja eletty tunne saa takaiskun. Kokemalla nämä vastaukset ihminen oppii - hänellä ei ole aina aikaa, paikkaa tai oikeutta oppia tuntemaan omia tunteitaan. Kaikilla on maailmassa kiire. Jokainen elää elämäänsä omilla taidoillaan, kyvyillään ja resursseillaan. Useimmilla ihmisillä näyttää aika loppumaan juuri silloin, kun tunteen tunteminen tapahtuu. Kenellä on todella aikaa odottaa ja olla läsnä, tuntematta omia tunteita vastaan sen aikan, jolloin toine ihmine tuntee?

Oman tunnet tunteva ihmine saa vastauksen - „Lopeta älä! Muuta oma tunnettasi! Mikä sinua vaivaa? Sinulla on jo tämä tai se! Olit itse jo tämä ja se! Katso, mitä sinä teit! Katso, millainen sinä olet!” Tunneta tuntiessaan ihmine saa itsesi osuvan arvion. Hävittäjän ja voittajan pelistä hän vie mukanaan tiedon, että voittajan tunne on tärkeämpi - voittajan tunteet ovat oikeat ja kauniimmat kuin häviäjän tuska. Pieni ihminen tarvitsee, että sillä hetkellä, kun hänen sisällä oleva tunne on edelleen nimeton ja merkityksetön, ollaan hänen ulkopuolella hänen puolestaan olemassa. Ihmisen on tiedettävä, että hänet on pidetty ja että hänen varten on olemassa turvallinen paikka ja aika.

Se on pelottava hetki, kun tunne on olemassa, mutta täytyy pystyä olemaan ikään kuin sitä ei olisi. Ihmine oppii piilottamaan, korvaamaan tai "poistamaan" tunteen itsessään. Ihminen kasvaa ja käyttää samaa ratkaisua - piilottaa, poistaa, korvaa, mutta se ei menetä hänen oman tarinansa alkua - hänen tunteensa. Hetket toistuvat auttamaan ratkaisun löytämisessä - tunteet nousevat ja ihminen reagoi ja maailma reagoi vastaa. Saman tarinan puitteissa ratkaistaan samanaikaisesti eri tarinoita - osapuolten itsensä tarinoita. Jokainen tekee tämän oman tunteenmättän päältä, puolustamalla itseään ja suojautumalla muilta ja muita vastaan.

Ihmisen tie, takaisin oman tunteen, on vaikea, koska ihmine puolusta itsesi. Ihmine ei enä uskalla olla avoin ja alasti toisten edessä. Hän ei usko, että hänen varten on aikaa ja ymmärrystä. Ihmisellä on arvio kun hän tunsi ja hän muistaa, että toisen ihmisen tunne, mikä on tärkeämpää ja oikeampaa, tule hänen aikansa edessä. Toisten reaktio hänen tunteeseen voi koskettaa ihmistä niin tuskallisesti, että hän ja hänen maailmansa pudovat rikki. Puolustamalla itseään etsiessään ratkaisua, ihminen antaa vastauksia, että lopettaa se, Mikä On päälispinnalla tapahtumassa, mutta ei siksi, Miksi tarina hänessä olemassa On.

Marianne

21.11.2020.a


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti