LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

tiistai 15. syyskuuta 2020

Mene tekemään työtä itsesi kanssa yhdessä itsesi

 
Ihmine ei löytää oman tietänsä, jos hän ei ole vielä löytänyt itseänsä. Alusta alkaen hän on yrittänyt - mikä, miten ja millaisena hän on, kun hän on. Ihmisen ympärillä on pysyviä rajoja ja jäykkiä kehyksiä - nämä ovat säännöt siitä, mitä ja miten voidaan ja täytyy tehdä - se on ihmisen kasvatus. Mutta, käveleekö ja kokeako ihminen tästä syystä, että hän kasvaa muiden puolesta ja jälkeen tai itsenään itselleen?

Säännöt ovat kuin avainsanoja, joita on noudatettava ja kyettävä saavuttamaan. Kehys on paikka, johon täytyy ehdottomasti astua ja vielä itsesi sisälle saapumatta astutaan yhdestä kivestä toiseen. Itsesi edessä silmät suljettuina ollan matkalla yhdestä pisteestä toiseen, näkemättä sitä, mitä ja miten tehdään - ei ollan itsensä kanssa, koska vapautta olla oma itsensä on vaikea sovittaa sääntöjen kehykseen.

Kuinka ihminen voi sijoittaa itsensä kehysten ja rajojen väliin tietämättä, millainen hän itse on? Hänen täytyy pystyä olemaan, mutta hänellä ei ole aikaa oppia tuntemaan itseään - aika siirtyy eteenpäin vielä ennen, kuin hän saapuu, koska kasvattajat pitävät vauhtia. Jokaisella on säädetyt aikamäärä - pyrkimys saavuttaa tavoite. Yhden ihmisen kasvatus on ennalta määrättyjen tietojen, taitojen, osaamisen jne itsesi sisälle pakkaus. Kukaan ei kysy, onko tämä kaikki tarpeellista kasvattavalle esineelle. Ihmisen täytyy kasvaa itsestä eteen, hänen on tehtävä se vielä ennen kuin hän ymmärtää ja tunnustaa sen tarpeen itselleeni.

Vapauden tunne katoaa pois. Jalat tottuvat kävelemään, kädet tekemään, keho pysymään paikallaan, aivot pakolliseen oppimiseen - mieli on vapaa, mieli haluaa lentää, että tehdää kaiken sen, mitä ei ole eikä koe. Vapaus olla itsesi on rajojen ulkopuolella, seistessä erillään. Ja sitten, tällaisessa paikassa, kaaos syntyy ihmisen sisällä, koska hän haluaa oman elämänsä sekaannuksessa aiheuttaa räjähdyksen, että tehdää oman elämästäsi kaaoksen - rikkoa rajoja, purkaa kehyksiä ja luoda, käymällä läpi kaaoksen, itsellesi vapaus. Mutta hetkellä, kun ihminen on kaaoksessa, hän itse kylvää kaaosta - ja sitten kysytään, miksi ihmine juo alkoholia,  liioittelee ruoan kanssa, kiitää, tupakoi, kuluttaa, leikkaa tai tatuoi itsesi.

Tämä on petollinen illuusio, näennäinen itsellesi vapaudeen myöntämisen mahdollisuus. Se on ihmisen valta itseään ja omaa elämää kohtaan. Uskomus – „Minä pystyn antamaan itselleni paikan ja hetken, jolloin voin lentää vapauteen - suoraan ja tuskallisesti seinää vasten, että hajottamalla nykyisen, vaihtaa hetki, joka näyttää ikuiselta, toista vastaan niin, että sitä mitä on, ei enää olisi. Että tätä Minä, jota on kasvatettu, ei olisi enää olemassa!”

Kaaos on tunteiden myrsky ihmisessä. Se on joukko tunteita, jotka eivät ole päässyt irti ja ulos, vaan on jumissa opittujen rajojen takana ja paikalleen asetettu kehysten sisällä. Ihmisellä on huono olla itsesi sisällään, hän on vanki omien tunteiden käsissä. Tunteet ovat ihmisen itsepuolustuksen mekanismi, paras itse valitsema ratkaisu käyttöhetkellä. Tunteet tulevat ja ovat, mutta ei enää lähtee pois, kun he jo kerran ovat asettunut paikoilleen.

Sinä, joka seisot varpaillasi oman kuiluun reunalla tai etsit tasapainoa köydellä etkä uskalla hengittää edessä oleva hetkeä odottamassa. Tahdot ottaa seuraavan, ensimmäisen askeleen päästäksesi vapauteen - Sinulla on mahdollisuus, kuinka Sinä itse saat auttaa itseäsi. Ota musiikki yhdessä ja mene tanssimaan luontoon. Liiku aivan kuten Sinä juuri tällä hetkellä haluat - vapaasti ja luovasti. Kuuntele itseäsi, luonnon ääniä ja musiikkia. Luo liikkumalla yhteys itsesi ja maailman kanssa. Kuuntele sykettäsi ja tanssi omalla tavallasi - luo yhteys itsesi kanssa. Elää läpi ja itsestä ulos omat tunteet. Nimeä tunteet nimellä.

Tunteiden energia on voima, joka on virtaanut ja kuplinut Sinun sisälläsi ilman ohjausta. Kasvamista kokemalla, et ole kuunnellut itseäsi, etkä ole vielä ottanut vastuuta itsesi kasvamisesta. Sinä et ole oppinut hallitsemaan omia energioita, Sinä olet syntynyt kehyksien sisälle ja olet siirtynyt yhdessä sääntöjen ja muiden sanojen kanssa. Tanssi nyt omaa tanssiasi, se on Sinun oma äänesi ja sanasi - mene ja luo itse - mene ja työskentele itsesi kanssa ollessasi itsesi kanssa.

Meidän 18 vuotias poika oli äskettäin kuin irti maasta, hän oli lennossa. Hän ei ollut siellä, missä hän käveli ja oli, vain hän oli siellä, mihin aistit olivat vieneet hänet – sinne hetken, jota ei ollut vielä saapunut - pois sieltä paikasta missä hän oli. Hän käveli kaaoksessa ja etsi pysähdystä, että saavuta itsensä, itsensä sisällä - hän loi tämän hetken itselleen – hän teki risteyksessä kolarin. Auto on vapauden symboli. Sen kanssa voidaan ajaa paikasta toiseen. Sitä saa tehdä paremmaksi ja muuttaa sitä toiveidesi mukaan - luoda itsesi ulkopuolella itsesta. Tänään on auto hieman rikki, nyt on aika pysähtyä.

Poika pelkäsi sanoja, pelkäsi mitä minä äitinä sanon hänelle. Sanoin, ettei hän pääse aikaisemmin ratin taakse, ellei ole mennyt ja kävellyt maan päällä - on niittänyt pihan. Sanoin, ettei hän pääse aikaisemmin ratin taakse, ellei hän ole ottanut itsellesi hetken ja mennyt ja tanssinut - liikkunut ajassa ja itsessään – saapunut itsensä sisälle perille. Tanssinut oman tanssin, antanut itselleen mahdollisuuden astua omien tunteiteen sisälle ja niistä läpi kävellessä ulos. Ollut maan kanssa, itsensä kanssa ja luonut itse itsensä.


Marianne

15.09.2020.aEi kommentteja:

Lähetä kommentti