LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Menneisyyden jälkiä

 


Jos näet, kuulet tai koet jotain tai jotakuta ja reagoit sitä vastaan, koska se mikä oli tai on, on jollain tavalla väärin - niin pysähdy ja kysy itseltäsi, onko se, mikä oli tai on väärin, hengenvaarallista. 

Päätös - väärä - laukaisee itsepuolustusreaktion. Väärä tarkoitta, että täytyy löydä ratkaisu, mitten paeta tai selvitytyä. Myös toisten ihmisten tai maailman pelastaminen eli asioiden järjestykseen laittaminen on itse asiassa itsesi pelastaminen. Myös itsensä ja maailman kontrolli on ollut selvitytymisen kannalta välttämätöntä toimintaa. Kerran - jossain, se oli välttämätöntä, mutta nykyään tämä päätös on usein ylivoimainen ja liiallinene - teet liikaa itsellesi ja muille ja elät itse oma elämääsi vaikeaksi.

Siksi, jos joku tai jokin on tai tekee jotain sinun mielestäsi väärin ja Sinusta tuntuu, että Sinun TÄYTYY tehdä jotain sen muuttamiseksi - katso sitä, mikä tai kuka on väärä ja kysy itseltäsi - Onko se minulle hengenvaarallinen? Tarkoittaako tämän tai tuon olemassaolo tällä tavalla vaaraa minulle? 

Kun vastaat rehellisesti, huomaat, että melko usein Sinun ei todellakaan tarvitse reagoida tavalliseen tapaan tai ollenkaan - ei tarvitse kiirehtiä tekemään jotain eikä vastaamaan millään tavalla - TÄYTYY olemaan. Maailma ei lopu tähän paikkaan, eikä Sinulle tapahdu mitään, kun se mikä on, on olemassa sellaisena, kuin se on. Toki voi olla seurauksia, jotka koskevat myös Sinua, mutta usein ne eivät tarkoita sitä, että Sinun elämäsi olisi vaarassa.

Vastaus kysymykseen auttaa muuttamaan näkökulmaa - heräät - näet ja tunnet, että olit ylireagoiva. Ahdistus laantuu ja pakko katoaa, koska ei ollut eikä ole tarvetta muuttaa tai poistaa "väärää" - elämäsi ei ole eikä ollut vaarassa. Suoritit itsellesi antamaasi tehtävää - se oli tiedostamatonta käskyä, joka aktivoitui omasta ajastaan peräisin olevasta jäljestä - traumaattinen muisto.


Marianne

15.02.2023.a






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti