LENTON LÄHETETTYJÄ TARINOITA

Marianne Umborg settimised - energeetiline päevaraamat

perjantai 14. toukokuuta 2021

Sauvolaisten jäljet Sauvon aikojen kirjassa

 

Ilmi

Kun oli hetki, jolloin olin tehnyt ehdotuksen ja eikä kukaan ollut sanonut - Tulen ja teemme! - sitten olin hämmentynyt ja surullinen, koska en uskonut itsesi olevani tarpeeksi hyvä tekemään hyvästä, mutta isosta ideasta totta. Kuitenkin etsisin ratkaisu sen toteuttamiseen. Löysin tieni, kun näin tarinan – oli yksi oikea paikka minne laittaa ensimmäine penkki ja sieltä se meni – minulla oli tarina ja mä otin askeleen.


Sauvon poluilla kävelijän kiitoshetki

Soitin Perttille ja kysyin. Pertti hyväksyi idean ja sanoi kyllä penkeille. Hän teki saman, kun uskalsin ottaa seuraavan askeleen ja pyysin lisäksi vielä kahta - 4 sai 6. Pertti vastasi kysymyksiin, kuunteli ja antoi neuvoja, maanomistajien nimet ja puhelinnumerot. Soitin, puhuin ja kysyin - penkit olivat sallittuja. Iso kiitos Perttille ja kaikille niille maanomistajille, kenen luvalla penkeillä on omat paikat, joissa olla!


Ihmislapsen länstuoli

Indrek sai tehtäväkseen toteuttaa se, mitä oli jo pitkään tarvittu. Hän valitsi piirustuksen ja rakensi penkit - tehty puusepän käsillä ja ajatuksilla ihmisille istumiseen varteen. Indrek oli se, kuka löysi ratkaisun, kuinka kirjoittaa nimiä ja tekstejä penkkeihin ja aivan hienosti toteutti sen. Hänen kanssaan panimme myös penkit paikalleen. Indrek - kiitos paljon tuestasi, ajastasi ja toteutuksesta!


Täällä olet turvassa

Jokainen penkki kertoo oman tarinansa - kun valitsin paikkoja penkeille, näin yhteyksiä - olit olemassa ihmiset, joilla oli siellä paikassa oma tarinansa kertoo ja niin syntyivät ihmisille omistetut penkit. Siten jokainen penkki sai oman nimensä, sanansa ja tarinansa. Yksi on Ilmi, koska Pappilanmäki oli kerran hänen melkein jokapäiväinen kiitoshetki. Yksi on Tyyne, koska siellä oli hänen kotipaikka ja aika, josta ja mistä sai alku see, mikä on tänään olemassa - Pertti ja tietysti penkit.


Tyyne

Vielä oli penkkejä ilman nimiä, joten kysyin somesta, kenelle voisi kunnioitusta osuutta, kenen muisti herättää - kiitos kaikille, jotka tekivät ehdotuksia ja jakoivat ajatuksiaan. Valitsin niin kuin se tuntui olevan oikein - jokaisella penkille oma. Sauvon historian penkillä on yhteys menneisyyteen ja tulevaisuuteen välillä – isoja nimejä ajan hämärästä – menneisyyden Sauvon maanomistajat ja suurten jälkien tekijät ja ne, jotka ottavat tänä keväänä askeleen jättääkseen omia jälkiä Sauvon historiaan. Sauvon 9b kirjoitti yhdessä sanat, jotka avaavat penkin tarinan. Kiitän heitä ajatuksen lennosta ja rohkeudesta jättää jälkensä!

Tyyne aina muisti mainita

"Puol seihtemä pit aina olla maijot laituril."

Yhden ajatuksen lennosta tuli todellisuus tänään. Omissa paikoissa seisää 4 penkkiä, jotka kutsuvat Sinut ystävällisesti istumaan. On kuitenkin vielä kaksi penkkiä, kaksi nimeä ja kaksi tarina jotka odottavat aikaa, jolloin tarvittava asennuslupa on olemassa. Nämä penkit ovat tehty Saustilantie varten – että myös siellä, kohti asfalttitien loppua, olisi ihmisillä mahdollisuus istua, levätä jalkansa ja olla osa luontoa.

Djäkn, Lindelöf, Siernkors"Anna itsellesi herttainen hetki ja kulje nyt tämä aikojen retki."

9b 2021


Kiitos Jarkko, joka antoi ystävällisesti laatat, joilla penkit nyt seisovat! Kiitos Piritalle tekstien laminoinnista! Iso kiitos kaikille niille, jotka tukivat idean toteutumista neuvola, ajatuksilla ja voimalla, jotta saan rehellisesti ja aidosti tänään sanoa - Me, sauvolaiset, teimme sen!

Marianne

14.05.2021.a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti